14. januar 2018

Skjeggete logistikk

Jo altså, det er søndag og jeg har ingen andre planer enn å rydde og vaske - som forøvrig er tidkrevende nok når det omsider skal tas et skippertak. Og så er jeg litt småskjeggete, men kan ikke barbere meg selv om jeg burde. Et litt merkelig søndagsproblem?

Som du vet er jeg med i en viss musikal annenhver uke. Der spiller jeg fattig og møkkete, og avtalen er at jeg skal beregne det sånn at jeg har litt skjeggstubb. Fattigfolk kunne nok barbere seg de også, men det ser vel litt røffere ut med stubb. Så, de ukene jeg skal stå på scenen sørger jeg for å barbere meg på tirsdagen. Da blir det akkurat passe.

Men denne uken blir denne rutinen litt vrien, fordi jeg får middagsgjester mandagen, og det er jo ikke om å gjøre å være ustelt når man får gjester. Nå har jeg jo noe å skylde på, men vurderer om jeg skal ta tirsdagsbarberingen mandag istedet, og det burde jo ikke være noe større problem? En ekstra dags stubb utgjør jo ikke så mye at teaterpublikum kan se det. Men så enkelt er det faktisk ikke.

For - jeg venter også på en tilbakemelding vedrørende et mulig filmoppdrag onsdag, og der vil de at jeg skal ha 4-5 dagers skjeggstubb. Så uansett om jeg barberer meg mandag eller tirsdag, vil det jo være altfor kort stubb på onsdag. Det sier seg jo selv.

Hvis jeg får det oppdraget, kan jeg nesten ikke barbere meg på onsdag etter den jobben heller, for da vil jeg ikke ha noe stubb til teaterforestillingene. Men hvis jeg ikke gjør det blir jeg jo mer skjeggete enn ubarbert. Akk, uansett hvordan jeg gjør dette blir det feil.

Nå er jo ikke dette en problemstilling som overskygger alt annet denne søndagen, og heller ikke i verden forøvrig, men altså, logistikken er ikke alltid så grei når diverse oppdrag setter krav til skjeggstubb...

Fin søndag!

2 kommentarer:

  1. Hei! Det høres ut som du har noe å tenke på der ja! Hva med å "advare" dine gjester på forhånd og forklare saken? Du har jo en grunn, og det skjønner de sikkert!? Lykke til!

    SvarSlett
    Svar
    1. Hehe, logistikken løste seg. Gjestene var det minste problemet, det var verre å tilfredsstille både filmjobb og teater med ulike krav til skjeggvekst. Men så fikk jeg ikke den filmjobben, så da ble det ikke lenger så komplisert.

      Slett

[Forsvant headingen? Klikk her for å starte fra hovedsiden!]