25. mars 2016

God påske fra feriehuset!

Jeg befinner meg i feriehuset mitt. Hjemmekontoret er med, og det er også noen av de bøkene jeg lånte for å gjøre research til "vitenskapsromanen". Men aller først skal jeg ha noen fridager hvor det nok blir mest hyggelesning og selvsagt en hel del sosiale sammenkomster. Ikke minst gleder jeg meg til flere årsvisse påsketradisjoner hvor store og små deltar.

Men deretter håper jeg på ro til å gjøre research. Hele april er nemlig dedikert skriving kombinert med nødvendige vitenskaplige studier. Andre prosjekter får derfor mindre oppmerksomhet, sånn må det nesten bli.

Det eneste jeg vet jeg må gjøre er å skrive den siste av de tre novellene jeg har som mål å selge i 1. kvartal. To er allerede solgt, og den tredje får jeg nok skrevet her i feriehuset. Jeg liker å sitte her og skrive, og uansett er jo påsken perfekt til å skrive en krimnovelle, ikke sant?

Det kan nok tenkes at det blir litt stille herfra den kommende tiden, uten fri nettilgang i feriehuset blir det ikke blogging like ofte som ellers.

Jeg ønsker deg en fin påske videre!

4 kommentarer:

 1. Hei! Påsken er perfekt til kriminalnoveller ja, enten man skriver eller leser. Og ja- påsken er perfekt til skriving generelt også, helt klart! Holder selv på å legge ut et blogginnlegg jeg har nølt med litt for lenge føler jeg, men det dukker opp i løpet av kvelden. Kos deg med skrivingen! God påske!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! Jeg har vært litt flink og nesten ikke skrevet noe hittil. Jeg skal forberede hagesesongen også, så jeg må bl.a. så en hel del frø. Men så snart det er gjort, skal jeg jobbe med research og skriving :)
   Hr.Kreatur

   Slett
 2. Så fint å bruke april til skrivemodus. Håper på å få en uke til å skrive denne sommeren i familiens feriehus uten internett og unna støy. :)

  Ha en fin uke.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Nå har jeg jobbet litt med ny novelle. Fra mandag blir det full konsentrasjon om "vitenskapsromanen" - gleder meg til det! Og ja, uten internett er det mye lettere å skrive, synes jeg. Har jo internett på mobilen, men det blir for smått til at jeg bruker noe særlig tid til å surfe etc. God helg!

   Slett

[Forsvant headingen? Klikk her for å starte fra hovedsiden!]