18. januar 2015

En spesiell dag i dag!

Du får et kort-kort opphold på pinebenken, for jeg røper det faktisk i første avsnitt: I dag er det nøyaktik ett år siden jeg postet det aller første blogginnlegget; En introduksjon til tidenes hopp!

Det er helt utrolig hvor fort dette året har gått! Et helt år siden jeg startet å blogge rundt drømmen min om å ta en lang jobbpause for å bruke mer tid til å være kreativ. I starten var det en viss mulighet for at jeg måtte si opp gamlejobben for å realisere dette store hoppet, men så var jeg altså så heldig å få innvilget en lang permisjon!

Det er bare et par måneder siden permisjonen startet, og den første måneden bestod av langt mer jobbing for gamlejobben enn jeg hadde sett for meg. Etter hvert gikk det seg bra til, takket være dyktig vikar. Det er vel først nå i januar at jeg føler ro over den nye situasjonen min, og ikke lenger har dårlig samvittighet for det valget jeg har gjort. Ennå er det så lang tid igjen av permisjonenen at jeg ikke trenger å tenke på det neste store valget. Finner jeg meg greit til rette, eller blir det mageplask? Jeg vet nok mer om dette i løpet av året, og det gjør jo du som titter innom her også.

I anledning bloggens lille jubileum har jeg bestemt at det er på tide å komme ut av skapet! I et år har profilbildet mitt vært nokså intetsigende, noe som var nødvendig i starten da gamlejobben jo ikke kjente til planene mine. Men nå er det vel på tide å stå inne for sine valg, ikke sant? Selv om jeg liker navnet Hr. Kreatur, satser jeg på å oppdatere bilde og profiltekt m.m. i neste uke.

Nyt søndagen, fyrverkeri eller ikke!

6 kommentarer:

 1. Spennende å følge med deg på veien, Hr. Kreatur.

  SvarSlett
 2. Heisann! Gratulerer så mye med jubileum! Et års jubileum på bloggen er absolutt noe å feire! Husker godt at du snakket mye i begynnelsen om du skulle våge å satse og hvordan det kunne bli. Jeg husker også at mitt eget et års bloggjubileum var stort! Dette er kjempegøy, gratulerer igjen!

  Og når det gjelder din mulige tur ut av "anonym-blogger-skapet"; Ikke gjør det hvis ikke du er klar for det. Jeg syntes det var uvant i starten å ikke vite hvem jeg snakket med, men jeg har vent meg til det. Men på en annen side; Ganske spennende om du bestemmer deg for å gå for offentligheten, da. Du vet det fins andre muligheter også, som å gjøre bloggen lesbar kun for registrerte følgere osv. også, om du skulle ombestemme deg senere. Hm, dette skal jeg følge med på, veldig spennende!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, takk! :) Og vedr det å hoppe ut av skapet, så har jeg ikke akkurat tenkt å brette ut alt om privatlivet mitt, da. Bare litt mindre hemmelig.

   Slett
 3. Gratulerer med jubileet!
  Blir spennende å se hva slags kreatur som kommer hoppende ut av skapet ;-) Kan sikkert være lurt å vise ansikt, med tanke på evnt å få PR for det man driver med.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, og takk for kommentar. Nå er kreaturet sluppet fri, he-he. Jeg er ikke så opptatt av det med PR, først må jeg jo ha noe å selge :)

   Slett

[Forsvant headingen? Klikk her for å starte fra hovedsiden!]