21. januar 2015

Hopp og sprett, og en tønne med rom

Jeg sa jo at jeg skulle hoppe fram i løpet av uken, og nå er det allerede onsdag. Når jeg først lover noe så holder jeg ord - ihvertfall til det motsatte er bevist...

Her er altså jeg, Willy alias Hr. Kreatur, representert ved et ikke altfor seriøst bilde :) Trenger jo ikke å ta seg selv så høytidlig, selv om det er "på trykk". Hei og hopp, og en tønne med rom, eller noe i den dur... og snart er denne bloggposten uansett rullet over i arkivet.

Jeg har byttet profilbilde også, og har lekt meg litt med fargeeffekter i Photoshop. Kanskje bytter jeg fargeversjon alt etter hvilken stemning jeg er i, men vi får se. Tenker da ikke på stemning for hvert enkelt innlegg, det ville bli litt vel ambisiøst, men når våren kommer kan det jo passe med et snev av grønt. Eller hvis jeg bruker mye tid på en litt trist novelle kan det fort bli litt blue. Det finnes mange farger å ta av.

Som del av bloggens ettårsjubileum skal jeg også få ryddet litt i toppetasjen - ja, altså headingen her på bloggen. Stemningsbarometeret er tross alt ikke like spennende sju måneder etter at avgjørelsen ble tatt. Og så må jeg tenke litt på om jeg skal trappe ned på selve bloggingen. Skal jeg fortsatt blogge så ofte som jeg faktisk gjør, må jeg ha med noe mer matnyttig stoff. Småprat er hyggelig iblant, men litt substans må det også være. Hvis jeg får sendt fra meg noen tekster innen 1. februar, som er planen, da blir det spenning nok - i alle fall for meg selv. Og da ser jeg vel ut som på bildet hver gang jeg sjekker epost, tenker jeg :)

Nok bloggprat for i dag. Nyt onsdagskvelden din - den blir fin!

5 kommentarer:

 1. Heisann! Du verden, det var jo hyggelig å se personen en har fulgt bloggen til en god stund. Gratulerer med en ny vending i bloggingen, for på en måte er det jo det.

  Ja det er helt klart at blogging er gøy og givende på mange måter, men en må jo få gjort litt av det som er hovedplanen også! Men jeg håper jo at du stikker innom bloggen din av og til for det :-) Det er sikkert flere enn meg som er spent på hvordan det går med skrivingen din fremover!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei og takk for kommentar :) Jo, ny vending - kanskje. Det blir nok ikke _mer_ blogg eller mer personlige innlegg, men hvis du tenker at det blir litt ærligere på en måte, så er jeg enig.

   Jobber mer med å endre oppsettet innimellom. Ser jo at det er litt fargekrasj og diverse, men siden det ikke er allverdens med besøk må jeg ikke bruke for mye tid på mekking. Vil bytte ut bakgrunnsbildet og finne på noe lurt øverst til venstre og høyre, og ofte kommer ideene mens jeg holder på. Det er lettere å jobbe i det skjulte med et ordinært nettsted enn en blog, for jeg ser jo ikke hvordan det blir før det er online. Håper det ikke blir for rotete at det blir litt "underveis" i en periode :)

   Slett
 2. Hei! Ja, det er morsomt å endre litt av og til. Det med farger etc. kan man jo ta litt etter hvert når man føler for det, tenker jeg. Og jeg synes ikke det ser rotete ut på bloggen din!

  Jeg har vurdert å inkludere en eksisterende Facebook-side i den ene bloggen jeg driver, kanskje begge (sånn at man ser Facebook-følgerne på bloggen også), men fikk det ikke til. Vet du hvordan det gjøres? Trodde jeg gjorde det riktig, men fikk beskjed i går da jeg prøvde at det var noe galt med gadget jeg brukte. Jeg vet at både Facebook-siden og bloggen nok må være offentlig osv. altså, og den handler om det samme som bloggen. Men fikk det ikke til likevel. Vet du noe om dette?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, nei jeg kan dessverre ikke noe om å hente inn følgere fra FB, men er det ikke sånn at du må hente en kode fra FB-profilen din? I så fall kan jeg tenke meg at i blogger legger du til sideelementet HTML/JavaScript (eller noe sånn) og limer inn koden der, sannsynligvis i html modus (og ikke i rik tekst modus).

   Litt rart at det ikke er eget element for FB, men så er jo Blogger eiet av Google, og de vil nok at Google+ skal utkonkurrere FB... dream on...

   Slett
 3. He he, ja de vil kanskje det. Tusen takk for svar i hvertfall! Ja, det kan godt hende det er en kode som skal legges inn. Mulig jeg ser litt mer på det etter hvert. Måtte bare høre om du visste, i og med at vi begge bruker Blogger.

  SvarSlett

[Forsvant headingen? Klikk her for å starte fra hovedsiden!]