18. november 2016

Måtte bare dele litt mer fra de skrå bredder

Jeg hadde tenkt å vente litt fordi jeg var usikker på hvor mye det er lurt å dele, men så fant jeg ut at jeg like godt kan gjøre meg ferdig med mine opplevelser nå, og heller skrive om et annet tema allerede til helgen - da blir det nemlig innspurt på et skriveprosjekt... ;)

Men altså, i dag har begge de to produksjonene jeg nevnte i forrige innlegg blitt omtalt i media eller selv publisert noe. Så da tenker jeg at jeg ikke røper for mye om jeg forteller hva jeg egentlig var med på denne uken.

Først litt mer om såpeserien, som jeg allerede har sagt en del om. På Hotel Cæsars facebook kan du nemlig lese litt om promo'en som jeg var med på. Jeg dukker altså opp på TV2 i hele desember, og beklager på forhånd hvis det blir for mye, hehe. Det blir sannsynligvis sendt ulike versjoner med varierende lengde, og jeg er nok ikke med i alle. Dagens bilde er skjermdump fra nevnte facebook-side. Gjett hvem det er den godeste Gjertrud, spilt av flotte Kari Simonsen, stirrer på her? Kan det kanskje være Hr. Kreatur? ;)

Nå kan jeg også røpe litt mer om den engelskspråklige filmen jeg var med på i går. Først var jeg usikker på om media visste at de få dagene med filming i Norge er i gang, eller om produksjonen helst ville holde alt litt hemmelig, men siden dagbladet.no i dag har en sak fra dagens filming på Tøyen, kan jeg si at det er denne filmen jeg er med i. Er det mulig å komme lenger unna Hotel Cæsar enn denne historien fra black metal-miljøet på nittitallet? ;) Dagbladet omtaler filmen som en Hollywood-produksjon, uten at jeg er helt sikker på hva de legger i det, men det er i hvertfall topp folk som er involvert. Jeg var altså ikke med på Tøyen i dag, men et helt annet sted i går... Regner med å være nokså synlig, men man vet jo aldri hvordan klippingen blir - noen ganger droppes hele scener når alt til slutt skal sys sammen. Uansett, artig å være med på, og jammen fikk jeg en kort prat med en av de amerikanske stjernene, også. Han virket ganske avslappet, men så kunne han jo ikke vite at han pratet med selveste Hr. Kreatur ;)

Så er det helg igjen, og akkurat som for en uke siden er avtaleboken nok en gang tom. Det passer egentlig godt å kunne fokusere på skrivingen i neste uke, men kommer det en statistforespørsel så takker jeg vel neppe nei...

4 kommentarer:

 1. Artig å lese om filmopplevelsene dine! :-) Har sett minimalt av Hotell Cæsar, men har skjønt at serien fortsatt står sterkt; det kan være du snart blir gjenkjent på gata :-0

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, det er nok en stund til at jeg blir gjenkjent. Derimot hender det at skuespillere ser to ganger på meg og kommer bort og spør om vi ikke har jobbet sammen før, eller noe, noe vi ikke har gjort. Jeg vet ikke hvem de tror jeg kanskje er, men det holder for meg :)

   Slett
 2. Hei! Utrolig artig å høre om dine statistoppdrag! Får vi se deg i reklamefilm en hel måned? Hjelp... Hehe. Hørtes artig ut, da! Fordi jeg er en av de som følger med på Hotel Cæsar, regner jeg jo med at det er reklame for den nye nettversjonen, da. Ikke helt komfortabel med den overgangen, men kanskje jeg blir det etter hvert? Det andre du var med på hørtes også spennende ut! Veldig artig å høre om disse statistoppdragene!

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig gøy å være med i den heavy meal filmen da, det er jo litt kontroverser rundt den, greier ikke helt å se at det kan bli en kinosuksess her i Norge, men kanskje temaet er stort i utlandet. Jo, det er en Sumo-promo. Det er nok viktig, for har inntrykk av at flere tror at serien nå er over og ut, og det er den jo ikke. 50 episoder er spilt inn og blir vist i 2017. Jeg synes overgangen til Sumo kunne vært gjort litt smidigere, f.eks. kunne de lokket seere over der ved å legge ut mer ekstrainnhold på Sumo i en sesong. Mange tror også at det koster 3-4 ganger mer enn det faktisk gjør, så ett eller annet sted har det ikke blitt informert godt nok. Men det går seg nok til :).

   Slett

[Forsvant headingen? Klikk her for å starte fra hovedsiden!]