22. juli 2016

Smykketyven i Hjemmet denne uken

Jeg hadde planlagt et annet blogginnlegg, men så viste det seg at jeg har enda en novelle på trykk denne uken, og siden Hjemmet nr 29 fortsatt er i handelen tenkte jeg å smette inn denne lille ekstraoppdateringen. Det er nemlig første gang jeg har noveller i to ulike blader samme uke, litt stas bare det :)

Illustrert av Erlend Tønnesen
Krimnovellen "Smykketyven" er naturlig nok litt snillere enn novellen i Vi Menn. Hovedpersonen har omsider fått tilgang til huset hvor det befinner seg et verdifullt smykke som han skal stjele, men så viser det seg at han allikevel ikke er alene i villaen. Litt romantikk blir det også plass til.

Nå blir det nok ikke flere noveller på trykk før utpå høsten, og bloggen vil fokusere på andre temaer. Neste oppdatering kommer allerede om et par dager.

Ønsker deg en riktig fin sommer!

2 kommentarer:

 1. Hei!
  Gratulerer med enda mer på trykk! Så flott! Skjønner godt at du måtte inn med et ekstra blogginnlegg da, vi som leser setter pris på det vet du!

  Jeg gjetter at du velger å legge fokuset på romanen din, stemmer ikke det? Jeg skjønner godt det, og ser frem til å følge med videre!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Gro Jeanette! Takk for det, jo det er jo stas særlig fordi begge de siste ble trykket i samme uke :) Men litt tilfeldig at jeg ble klar over det, og det blir nok lenge til neste gang.
   Jo, romanen må ha fokus nå, jeg skal tross alt sendde fra meg en tidligversjon allerede over sommeren. Det vil vel i praksis si om 6-7 uker. Jeg har veldig mye jobb igjen, men nå er jeg omsider i feriehuset og håper det blir mulig å konsentrere seg om oppgsven :)

   Slett

[Forsvant headingen? Klikk her for å starte fra hovedsiden!]