3. februar 2016

Mammutsalget nærmer seg

Bare for å forsikre meg (og deg) og at Mammuten ikke går deg hus forbi. Dette er jo ganske små skapninger, særlig de knall røde som i hvertfall ikke vies noe oppmerksomhet i pressen.

Som vanlig har jeg ikke tenkt å kjøpe så mye, men samtidig er jeg klar over at jeg definitivt bør lese mye mer, så jeg kommer nok til å kjøpe to-tre titler i alle fall. Trenger lesestoff til både påske og sommer, og sikkert litt innimellom også.

Den tiltagende kriblingen går mest på om jeg skal saumfare kartalogen som finnes på nettet, eller om jeg skal vente med å jakte til jeg befinner meg i bokhandelen. Begge deler er heldigvis lystbetont, så uansett hva jeg velger blir det jeg som vinner. Ikke så ofte jeg kan si akkurat det...

Årets salg åpner 15. februar og varer til 27. februar. Her finner du årets katalog.

5 kommentarer:

 1. Hei!
  Skjønner du ser frem til dette ja! Men har du tenkt å planlegge sommerlektyren allerede? Du er jammen tidlig ute og flink til å planlegge! Jeg er ofte innom bokhandelen, riktignok oftest for å handle printerblekk og annet kontorutstyr eller bare titte. Jeg har dessverre alt for mange bøker i bokhyllen som bør leses før jeg kjøper nye. Men er ofte innom som sagt, så jeg får det nok med meg. Og ja, noen ganger er det fristende å slå seg løs når det er salg. Hva med å starte julehandelen allerede nå?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Nja, planlegger ikke så langt fram, men kjøper heller ikke bøker så mange ganger i løpet av året. Får si det sånn at det vel er deler av påskelektyren som videreføres som sommerlektyre ;)
   Ja, blir raskt for mange bøker. Drømmer om en litt større leilighet med eget kontor med plass til en hel vegg med bøker...

   Slett
 2. Det er fint at salget nærmer seg. I år har jeg jo en dobbeltrolle som søker både på egne vegne og på vegne av jobben. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Det der bruker du vel ogå som en unnskyldnng til å måtte stikke innom utsalget minst to ganger? ;)

   Slett

[Forsvant headingen? Klikk her for å starte fra hovedsiden!]