29. september 2023

Helt utenom planen

Jeg nevnte at etter en travel periode med både film og audition, ble endelig torsdagen og fredagen ledig for litt skriving. Men hvor feil kan man ta? Og selv om jeg kanskje ikke nevnte det, var den påfølgende uken egentlig tiltenkt skriving - men igjen - hvor feil...?

Torsdagen måtte jeg lage en bestillingsvideo pga en ny filmjobb hvor jeg kunne være aktuell. Nå vet jeg jo at det alltid er flere kandidater, så selv om de ber om video så kan de allerede ha en annen favoritt, men jeg er nesten nødt til å levere det de ber om, ellers blir nok nettverket mitt fort litt rustent. Selve videoen var ikke så omfattende, men det gikk med et par timer likevel, jeg må både rydde vekk møbler, rigge litt utstyr og redigere etc. Det ble tid til litt skriving, men jeg avbrøt meg til stadighet for å sjekke om det var noen flere epost med spørsmål etc i anledning den jobben.

Fredagen, som egentlig var fri, ble det en filmjobb likevel - med oppstart kl 7! Heldigvis ikke så langt unna. Og det er vel fredagen som kludret til alt sammen...

Da merket jeg at jeg brygget på noe, og snart fulgte en hel uke med noe influensa-ish, som for sikkerhets skyld omfattet et par døgn uten mulighet til å svelge verken vått eller tørt. Det var bare å kaste inn håndkleet!

Jeg er sjelden syk, så når jeg først får en sånn uke føles det som en måned. Men, så lenge man kjenner seg litt bedre for hver dag, er det bare å holde ut. Hostekuler er det kjipeste, særlig hvis det holder naboen våken om natten. Nå har det også roet seg og alt som gjenstår er vel å spise seg opp litt igjen.

Nå setter jeg kursen for feriehuset, håper det ikke forverrer ting å sitte og skrive i et ikke veldig varm hus, men jeg tror det skal gå bra. Da kan det fort bli minst ti dager med skriving! Og nå er det jo virkelig på tide at jeg blir produktiv igjen!

2 kommentarer:

  1. Hei! Så bra du er på bena igjen! Veldig kjedelig å bli liggende syk, det er nettopp da man blir klar over hvor mye man egentlig har å gjøre... Det høres hyggelig ut med skriving i feriehuset! Lykke til! :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk! Ja, og spesielt som frilans passer det gjerne dårlig å være syk. Heldigvis måtte jeg ikke trekke meg fra noen jobb - håper jeg ikke smittet noen på den ene jobben jeg dristet meg til å gjennomføre til tross for redusert helse. Nå har jeg åpnet manus, foreløpig bare flikket litt men planen er å skrive flere kapitler mens jeg er her.

      Slett

[Forsvant headingen? Klikk her for å starte fra hovedsiden!]