23. desember 2021

Gledelig jul!

 Oi, enda ett innlegg så snart? Kanskje jeg har planer om å bli mer aktiv igjen her på bloggen? Det er kalde dager både ute og inne,  jeg bor i iskaldt feriehus men tilbringer mesteparten av dagen hos naboen. Det står juleforberedelser  og en hel del koselige julesysler på programmet, og i morgen starter et aldri så lite renn av familieselskaper.

Det blir en typisk jul, til tross for dødsfallet i nær familie så sent som i høst. Vi er gode på å fokusere på det hyggelige, men også å gi plass til savn innimellom, som f.eks. at det meste av slekten samles ved graven julaften. Jeg tror at julen er en fin tid til å kjenne på både sorg og glede, det er så mange muligheter til distraksjon at man trenger ikke å dvele ved det triste så lenge om gangen.

Alle tradisjonene tar automatisk mye plass, men rommer selvfølgelig også minner om den som ikke lenger er blant oss. Heldigvis har vi stort sett bare hyggelige juleminner, så jeg tror det blir en fin tid likevel.

Og, noen dager inn i romjulen returnerer jeg til hovedstaden for å jobbe et par dager før året er over og ut. Det er en del administrative greier som det er viktig å få på riktig regnskapsår, så det er viktig at jeg er rimelig a jour med regnskap m.mn. sånn at jeg får full oversikt. Regnskap og myndighetsrapportering blir enklere hvis diverse småsaker som må via banksystemet ryddes unna før årsskiftet.

Jeg er mer spent på året som kommer enn jeg pleier å være. Jeg har nemlig tenkt å fokusere mye mer på skrivingen igjen. Mer om det på nyåret!

Jeg ønsker deg som titter innom en gledelig jul så lenge! :)

2 kommentarer:

 1. Hei, og gledelig jul! Håper at du har en fin romjul! Jeg har vært noen dager uten internett, og også litt ustabilitet. Forsøkte å kommentere denne bloggposten tidligere, men fikk ikke lagt det inn. Men nå skal de fleste av nettutfordringene være løst.

  Så fint å høre at du er tilbake i skrivemodus igjen! Jeg gleder meg til å høre mer!

  SvarSlett
  Svar
  1. Og jeg har byttet nettkleser og husket ikke påloggingsinfo til bloggen, hehe. Håper du hadde det fint resten av høytiden også. Nå er det (endelig) hverdag igjen.

   Slett

[Forsvant headingen? Klikk her for å starte fra hovedsiden!]