8. mars 2015

Ryddesjau

Det har kriblet litt i fingrene - og tastene - ganske lenge. Da nedtellingen til hoppet var over, måtte bloggheadingen endres, og da ettårsjubileet ble markert med frislepp av kreaturbilder, ble det i all hast mekket litt igjen, dessverre uten mål og mening. Som tidligere nevnt har jeg vært lite fornøyd med fargene, og i kveld har jeg mekket enda mer. Forhåpentligvis blir verden et litt bedre sted når jeg er ferdig, selv om målet ikke er å bli perfekt. Småflikker nok litt mer hvis kriblingen tiltar.

Som du ser har også landskapsbildet i bakgrunnen takket for seg. Det var en slags tilfeldig blindpasasjer helt fra starten. Det vil si, det fikk bli med fordi kreaturet jo godt kunne ha bruk for litt beitemark.

Jeg har også lagt til tag/stikkord på hvert innlegg sånn at det blir litt lettere for nye lesere å finne den delen av historien min som er mest interessant. Hvis du er i ferd med å gi slipp på fast jobb for å følge en drøm, kan du få lov til å lese om da jeg dagdrømte og til slutt hoppet, selv om du gladelig hopper over mine forsøk på å skrive litt.

Den observante leser har sikkert registrert at de 7 stikkordene øverst til høyre veksler litt på oppmerksomheten. Meningen var å beskrive meg selv med hjelp av sju verb. Klikker du så finner du ut mer, men heldigvis for deg så er bare ett verb aktivt om gangen - æda-bæda :)

Når jeg først har ordet (hm, det har jeg jo rett som det er her på bloggen) nevner jeg at jeg dessverre ikke følger opp på G+. Greide ikke å unngå G+ da bloggen ble opprettet. Nettverk er gøy, men akkurat nå har jeg ikke tid til å betjene bloggen flere steder. Det får holde at jeg vanker her på bloggen, selv om du da ikke får vite hvilken skole jeg gikk på.

Ha en super ny uke!

7 kommentarer:

  1. Heisann! Ser at du virkelig har jobbet med design og innhold nå ja! Har ikke tittet så veldig da, bortsett fra på det siste innlegget pluss litt til, men det skal ikke mye til for å se at her har det vært oppussing på gang! Synes det ble tøft, jeg!

    Jeg er heller ikke noe flink med Googel+. grunnen til at jeg har en profil der var nok mest at jeg så at det var et effektivt sted å dele blogginnhold. Håper at du beholder profilen din der for syns skyld, da.

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei, hei! Kjekt at du likte endringene, jeg har ikke helt landet på at de er endelige, men det er jo ikke så viktig. Kjekt å kunne flikke litt senere også uten at det trenger å ta all verdens med tid.

      Jeg beholder G+ kontoen, dvs jeg tror ikke det er mulig å slette den uten samtidig å miste bloggen. Hvis noen legger meg til i G+ så lager jeg selvsagt kobling tilbake. Det er fordelen med få følgere, helt greit å følge opp hver enkelt, hehe :)

      Slett
  2. Det ble fint, men hvorfor må de være endelige? Som skrivere er vi hele tiden i bevegelse, forandring og utvikling. Kan ikke bloggen speile det? :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei fivrelden! Enig i at ingenting er endelig. Mente bare antyde at jeg ikke var helt superfornøyd, men det trenger man jo heller ikke å være :)

      Slett
    2. Da forstår jeg bedre. Nei, det er ikke alltid man er det. Jeg burde kanskje tenke forandring i min blogg, men jeg er ikke videre dyktig på slikt, så jeg fortsetter å tenke tekst :) Beundrer dere som kan.

      Slett
  3. Så flott og oversiktlig det ble :)

    Har også google+ konto. Det var styr i begynnelsen, men nå kjenner jeg den like godt som facebook ;)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Lithanna, og takk for det! Det er klart, alt blir jo bedre om man prøver litt og tar det i bruk. Kan godt være at jeg dykker inn i G+ universet senere, men ikke denne uken :)

      Slett

[Forsvant headingen? Klikk her for å starte fra hovedsiden!]