25. juli 2021

Feriehusmodus med en del uflaks

Jeg er ikke helt sikker på hvor mye jeg hadde tenkt å skrive mens jeg er her i feriehuset i noen uker. Laptopen er alltid med, det er dermed også hjemmekontoret. Denne gangen har imidlertid internett vært fraværende med unntak av i dag og én dag tidligere, så jeg har ikke fått følge opp særlig mye sånn ellers, heller.

Jeg fikk skrevet ferdig og solgt en enslig novelle den første uken, og selv om jeg jo gjerne skulle skrevet flere mens jeg er her - når jeg returnerer til hovedstaden blir naturligvis fokus på alt det jeg ikke fikk gjort her - men uansett kjekt at de ville kjøpe den jeg fikk sendt fra meg. Vitenskapsromanen har jeg faktisk ikke rørt, jeg forstår at jeg skal fokusere mer på den til høsten istedet.

Uflaksen siste uke har kanskje satt aller størst preg på dette oppholdet.

Jeg strakk en muskel el.l. i ryggen da jeg løftet feil, og i flere dager måtte jeg gå med museskritt og unngå en eneste bevegelse som ikke belastet begge sider av kroppen likt. Etter hvert har jeg lært at smerten ikke er så ille hvis jeg bare husker å bevege meg langsomt. Første morgenen brukte jeg et kvarter på å plukke opp mobilen fra nattbordet, det sier vel litt. Man lærer jo raskt å tilpasse seg, men det er uvant å ikke kunne gjøre noe verken inne eller i hagen. Nå er ryggen litt bedre, men forstuet også et håndledd, haha. En ulykke kommer visst sjelden alene, ellers er det bare noe nevrologisk som sprer seg ut i kroppen fra hovedskaden - noen nevnte at det var vanlig.

Uansett, nå er oppholdet snart over og i morgen skal jeg busse i åtte timer - håper ryggen finner en grei stilling. Bussturene høres nok litt kjedelige ut for de fleste, men jeg pleier å utnytte tiden godt. Kanskje jeg er flink å blogge om det om noen dager, det pleier nemlig å være ganske skriverelatert. Kanskje andre skal busse langt i sommer og trenger noen tips? :)

2 kommentarer:

  1. Hei! Litt uflaks her ser jeg, ja. Kjenner det igjen, jeg har for tiden en skulderblødning etter en feil belastning. Ikke spesielt hyggelig sånt. Så jeg skjønner hva du snakker om! :-) Riktig god bedring (til oss begge!)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for det! Etter at jeg kom til Oslo fikk jeg brått en vond skulder, jeg også. Fikk jobbet litt, men med smerter gjennom hele natten ble det en snau uke med lite søvn, og det var vel den største utfordringen. Jeg pleier ikke å være syk, så sånne begrensninger er litt pyton, særlig når de kommer så tett... Fin igjen nå, håper du også er det.

      Slett

[Forsvant headingen? Klikk her for å starte fra hovedsiden!]