3. juli 2014

Greier ikke helt å hoppe videre

Slapp av - et hopp er et hopp, og jeg trives med å være i svevet. Men altså, jeg synes jeg fortsatt grubler over de samme tingene som før jeg hoppet. Har jeg ikke helt forstått at jeg omsider svever? At jeg har startet på selveste fortsettelsen?

Jeg er noen dager utenbys, slapper av med gjøremål som har fint lite å gjøre med gamlejobben, og heller ikke med min nye hverdag. Godt å koble av. Men grubler, det gjør jeg. Og særlig er det tanker rundt økonomi som stjeler plass.

Jeg har laget mange nok budsjetter til å gå vill i tallene, og nå kommer tanken om at jeg kan ha regnet feil. Hva om det ikke funker? Hva om jeg oppdager en gedigen regnefeil den første uken etter at jeg har dratt fra kontoret for aller siste gang?

Snu seg og sove videre på den andre siden er vel beste medisin, akkurat nå...

Ha fine sommerdager der du er! Det blir nok flere bekymringer fra meg i neste uke.

4 kommentarer:

 1. Huff og huff - tror ikke du må gruble så mye. Men det er jo lett å si for andre, jeg vet det. Har ikke du ferie, da? Ok, da må du få tankene over på at du skal ha ferie fra bekymringer også! Eventuelle bekymringer kan du ta senere! Det er sommer - nyt ferien og kos deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp, nytt forsøk :) Har vært mye epost med kontoret og andre involverte de siste dagene, i forbindelse m at stillingen min utlyses. Det er litt rart, men så er det jo bare en drøy uke siden jeg "slapp ut katten". Det går seg nok til...

   Slett
 2. Grubling er ikke noe moro. Slitsomt er det oså.

  Håper det går seg til og at det går bedre enn 'fryktet'.
  :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei :) Jeg synes at *litt* grubling er bra, men gleder meg stort til å komme videre. Har tross alt grublet på det samme i snart et år, og det begynner å bli litt kjedelig, ja :)

   Slett

[Forsvant headingen? Klikk her for å starte fra hovedsiden!]