6. juni 2018

Herr Kreatur danser videre

I dag kan du holde deg godt fast, for nå får du vite hva som sannsynligvis blir årets utfordring! Til høsten kaster jeg meg nemlig utpå enda et nytt område, noe jeg jo har tenkt å gjøre til en årlig tradisjon. I 2014 hoppet jeg av fast jobb. I 2015 startet jeg nettbutikk. I 2016 ble jeg filmstatist. I 2017 opptrådte jeg for første gang på en teaterscene. I 2018 hopper Herr Kreatur elegant videre til et visst operahus i Bjørvika!

Nå har jeg som nevnt allerede vært statist og bittelitt skuespiller i et par år, så akkurat det er ikke den helt store utfordringen. Og siste året deltok jeg i 53 forestillinger av Les Misérables på Folketeateret, så heller ikke det å opptre live på en stor scene er helt nytt (men fortsatt litt skummelt og veldig spennende). Men når jeg nå kan avsløre at jeg, iboende en aldrende og ikke spesielt spretten kropp, skal medvirke i en ballettforestilling på hovedscenen i Operaen, ja da blir du vel kanskje litt målløs allikevel?

Selv ble jeg ihvertfall en anelse målløs da jeg fikk vite dette i går, så nyheten er ennå ikke helt fordøyd. Egentlig søkte jeg på en ikke-syngende rolle i en operaoppsetning, men så var jeg uheldig med dato for intervju og uttakning, så den jobben gikk i vasken. Men, som nevnt tidligere - når en dør lukkes, åpnes et vindu. Og jammen fikk jeg altså en ballettjobb istedet!

Men slapp av, verden får ikke se Herr Kreatur iført strutteskjørt piruettdansende over scenegulvet. Det er faktisk grenser for hva jeg kan driste meg til å gjøre. Bortsett fra at jeg unngår strutteskjørtet, må jeg sannsynligvis vente til over sommeren med å vite sikkert hva denne jobben innebærer. Det er lenge å vente. Imens kan jeg bruke tiden godt til å fantasere om alt det som kan skje i en ballettforestilling, og i den versjonen er det absolutt plass til en kreaturpiruett eller to...

Jeg får garantert et stort behov for å fortelle mer om dette etter hvert... :)

2 kommentarer:

  1. Hei! Du verden! Så mye spennende du er med på, da! Gratulerer så mye, det blir sikkert spennende! Og helt klart noe å følge opp på bloggen også, ja! Ser frem til å høre mer om hvordan dette går! :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hehe, takk! Jo, det blir spennende, og ikke minst et helt nytt arbeidsmiljø, jeg er jo ikke engang vant med å ha internasjonale ballettstjerner svinsende rundt meg :) Dette blir gøy!

      Slett

[Forsvant headingen? Klikk her for å starte fra hovedsiden!]