20. mai 2015

Novelle i Hjemmet uke 21

Ja nå blir det visst litt ensformig her på bloggen, men jeg har tenkt å gjøre som flere andre novellister som blogger - å legge ut et hint når jeg har noe på trykk. I alle fall nå i starten, for det er litt uvant å se min egen tekst på trykk. Rart å vite at mange kommer til å lese den, blir jo både skremt og ydmyk bare av å tenke på det! Selv om jeg har hatt novelle på trykk to uker på rad nå, blir det nok ganske lenge til neste gang...

Denne uken kan du lese «Spirende naboskap» i Hjemmet. Den vil nok alltid være litt spesiell for meg, siden den var den aller første jeg sendte inn og fikk antatt. Etter å ha skrevet litt mer nå i vår, tror jeg nok at det blir mer krim enn relasjon på meg framover, men jeg skal vel aldri si aldri.

Den flotte illustrasjonen er laget av Lena Ásgeirsdóttir. Den fortsetter over på neste side i bladet, men fikk ikke det med her. Morsomt å se hovedkarakterene, synes jeg! Det er også artig å se hvordan ulike elementer fra handlingen blir satt sammen på en naturlig måte.

Nå nærmer det seg et langt opphold i feriehuset for min del, men jeg tar hjemmekontoret med meg og håper å få skrevet litt innimellom gode sommerdager. Jeg blir nok ikke online hver dag framover, men kanskje er akkurat det bare en fordel ;).

Fortsatt fin uke til deg!

7 kommentarer:

 1. Hei! Du verden, så produktiv du er! Dette så jo kjempespennende ut! Gratulerer så mye! Jeg har også vært borti at tekstene mine er blitt illustrert av andre ved utgivelse, og det er utrolig gøy å se at karakterene får ansikter og liv, ja! En ting er hvordan man ser dem for seg når man skriver, det er utrolig gøy å se et ferdig resultat! God ferie!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, takk for gode ord. Jeg har flyttet til feriehuset, så det gikk litt tid før jeg fikk fulgt opp her. Har flere noveller inne til vurdering, men ting og tang går litt langsommere nå i mai, får skylde på alle fridagene.

   Slett
 2. Hurra for medgang. Masse gratulerer. Jeg synes det er fint når skrivere jeg følger deler litt av det de produserer :) Ellers god pinse til deg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, fivrelden :) Ja, det er jo også fint å ha noe å skrive om :) Håper det blir flere noveller snart, ligger litt etter planen for jeg har ikke skrevet noe særlig i mai. Men nå skal det bli litt skriving i feriehuset, her har jeg ikke nettilgang 24/7 så det er håp om konsentrasjon :)

   Slett
 3. Åh så gøy å få en novelle på trykk i bladet:)

  Gratulerer!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk takk :) Et lite skritt for menneskeheten, men et stort for meg :)

   Slett
 4. Gratulerer med noveller! Det er alltid moro å få noveller på trykk! Og selv elsker jeg sjangeren! Masse lykke til videre! :-)

  SvarSlett

[Forsvant headingen? Klikk her for å starte fra hovedsiden!]