12. juli 2014

Jordbær og støvklut

Mens sommeren viser seg fra sin aller beste side, er det noen av oss som styrer og steller innendørs. Som nevnt tidligere har det vært kaos i heimen i forbindelse med vedlikeholdsarbeider i leiligheten. Men nå er det overstått, og det er på tide å rydde på plass alt kaoset.

Det er mye gammelt som dukker opp når sånn omtrent 1/3 av alt interiør skal flyttes på, bokhyller tømmes, og dagslyset slipper inn i skuffene med det rare i. Og denne gangen har jeg tenkt å gjøre alvor av å kaste noe. Det blir jo så lett til at man flytter "skrotet" tilbake der det lå opprinnelig, for det kan jeg jo se på en annen gang. Vel, nå er det omsider blitt "en annen gang" - tror jeg! Det betyr at det som kunne blitt ryddet på plass i løpet av et par kvelder, istedet blir tema for en hel sommeruke. Men som du vet, jeg skal jo uansett jobbe hjemme fra senhøsten, derfor går jeg til oppgaven med positiv energi - det er like greit å investere litt tid i en trivelig arbeidsplass nå når jeg uansett er i gang.

Det jeg kaller "skrot" er jo egentlig gull. Skrot som venner uten unntak ville kastet, men som betyr litt for meg. Gamle ting, rare ting, unyttige ting. Mange håndfuller med udefinerbare minner! Noe skal jeg nok manne meg opp til å kaste.

Jeg tror det blir noen spennende dager! Heldigvis kan jeg fortsatt spise jordbær, og det hører jo med til sommeren, ute som inne! Den ekstreme varmen i hovedstaden er ikke helt min greie uansett, jeg skal nok ta igjen utesommeren når vi igjen er under 25. Grader, altså.

2 kommentarer:

  1. Det høres ut som du er i gang, og snart har kontroll over kaoset :-) Alltid inspirerende å høre om folk som rydder, man begynner straks å rydde selv :-) Stå på!

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for kommentar! :) Jeg var litt flink i går, fikk vasket vindu, hengt opp nye persienner og flyttet på plass skrivebord og data. Så nå er jeg mer operativ, selv om det fortsatt er mye rot å ta tak i. Har forresten droppet å gå på jobb i dag for å få ryddet litt mer - har litt dårlig samvittighet, men kontoret er sommerstengt og jeg trenger ikke å jobbe hver dag bare jeg får gjort de oppgavene jeg ikke kan la vente til over sommeren. Har heldigvis tatt med litt jobb hjem, så da blir samvittigheten litt bedre :)

      Slett

[Forsvant headingen? Klikk her for å starte fra hovedsiden!]